KookStudio

KookStudio

Een unieke kans

Een beleving die u lang bij zal blijven

KookStudio

Een ervaring om nooit meer te vergeten: De nieuwe KookStudio! Kies uit een van de speciaal selecteerde ruimtes waar u wilt dat de KookStudio van plaatsvindt. Uiteraard kunt u ook de locatie (ergens in Den Haag) aan ons over laten en u laten verrassen! Laat u en uw vrienden in de watten leggen en ervaar van dichtbij hoe deze patron cuisinier excellente gerechten bereid. Eric-Jan Fransen zal u meenemen op een culinaire reis.

“Wij werken alleen met de allerbeste producten. Naast kwaliteit en eerlijkheid zijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons belangrijke aspecten. Dit gedachtegoed past bij onze pure manier van werken waarbij de passie voor koken centraal staat en de fijne Franse gerechten nog beter tot hun recht komen.”

Zelfs wanneer u nog nooit een eitje heeft gebakken kunt u alsnog mee doen met de KookStudio. Het draait allemaal om de beleving.

“Alles is mogelijk! Ervaring in koken is niet belangrijk…passie en plezier wel!”


Reserveer nu!

Reserveer nu via de deze link!

Telefonisch

Telefonisch reserveren kan ook. U kunt mij bereiken via 0622029056  tussen 10:00-18:00, maandag tot vrijdag.


Catering

U wilt heerlijk dineren met een select gezelschap in een rustige ruimte zonder zelf in de keuken te hoeven staan? Dat kan! De patron cuisinier neemt met alle plezier uw werk uit handen en heeft daarbij maar één doel voor ogen: het volbrengen van een mooie culinaire avond.

Lees meer